Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (4.95 secunde)
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Prefectura judetului Constanta a receptionat ieri seara buletinele de vot si stampilele destinate referendumului din data de 19 mai a.c.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Potrivit informatiilor furnizate de institutiile de urmarire penala locale, in perioada ce a urmat evenimentelor din anul 1989 manifestarea dreptului de vot de catre cetatenii din judetul Bihor a creat in foarte putine cazuri suspiciuni de natura penala si cu totul izolat au fost semnalate cazuri de incalcare a legii penale.
Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta si ofiterii Inspectoratului Judetean de Politie Constanta au primit, in cursul zilei de duminica, numeroase sesizari, atat din municipiul Constanta, cat si din intreg judetul, in care li se aducea la cunostinta ca membrii partidelor au continuat campania electorala chiar si dupa expirarea termenului legal, ba chiar si-n ziua de alegeri.
Alegeri locale 2012 Cele peste 18.000 de sectii de votare s-au deschis Cele peste 18.000 de sectii de votare organizate pentru alegerile locale s-au deschis, duminica, la ora 7.00, la urne fiind asteptati peste 18,3 milioane de cetateni cu drept de vot care urmeaza sa aleaga primarii, consilierii locali, consilierii judeteni si presedintii de consilii judetene.
Iohannis - 54,81%, Ponta - 45,18% Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 54,81% din voturi in al doilea tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,18%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 14.425 sectii de votare, reprezentand 76,53%.
Exprimarea libera prin vot in cadrul unor alegeri la fel de libere este, pana la urma, pilonul democratiei. Orice obstructionare a acestei manifestari duce automat la indepartarea de democratia constitutionala. Mai mult, negarea rezultatului oricarui proces de votare indica un declin spre dictatura.
Romanii vor vota, probabil, la sfarsitul lui noiembrie, alergand de la o sectie de votare la alta - una pentru alegerea europarlamentarilor, cealalta pentru referendum. ... Si asta, doar pentru ca asa vor politicienii de frunte ai acestei tari, orbiti de orgolii nemasurate.
Galatenii au de ignorat un nou scrutin, dupa ce acum cateva luni au stralucit prin absenta si la alegerile locale. Vin peste noi alegerile parlamentare iar daca la capitolul politicieni nu mai avem nimic de spus de ceva vreme, e de consemnat ce se intampla la capitolul organizare.
In data de 15 februarie 2016, Coalitia pentru Cauza Copilului cu Cancer a organizat la Bucuresti dezbaterea cu tema Asistenta copilului cu cancer in Romania -progrese si provocari.
Fenomenul pe care il semnalam in urma cu cateva zile, respectiv valul masiv de demisii din partea presedintilor de sectii de votare si a loctiitorilor acestora, continua, chiar daca ritmul s-a mai redus putin.
Constiinta unui Liberal de Stanga: ... Am fost un adversar al DNA inca de pe vremea in care se numea PNA. Motivul este simplu, si nu trebuie sa fii un geniu in materie de drept, ca sa intelegi de ce:
Aurel Babes, fostul director al Spitalului Clinic Judetean si fostul sef al sectiei de diabet, isi vrea inapoi sectia, plus achitarea retroactiva (august-decembrie) a indemnizatiei de conducere. Aceasta ar insemna in jur de 10.000 de lei (2.000 de lei/luna), pe care conducerea spitalului sa-i dea dr.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Astazi vor fi alesi 41 presedinti de Consiliu Judetean si 3.187 primari Un numar de 41 de mandate de presedinte de consiliu judetean, 1.338 de mandate de consilier judetean, 3.187 mandate de primar si 40.311 mandate de consilier local urmeaza sa fie atribuite in urma scrutinului de duminica, la care sunt asteptati peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Referendumul pentru suspendarea lui Basescu atinge un nou varf al represiunii pe care institutiile "cu nasu’ in suflet" au declansat-o impotriva adversarilor politici.
Se vor gasi explicatii de tot felul, de la lipsa de informare a populatiei si pana la tentatia unei "berici" pe o terasa, la care s-au dedat multi dintre cei care nu au dorit neaparat sa-si exercite dreptul constitutional de a a alege pe cei care ne vor reprezenta in Parlamentul Europena sau daca sunt de acord cu propunerea presedintelui privind votul uninominal.
google-analytics.com